Om Reform Travel

Älskar du att resa. Tycker du om äventyr, nya möten och upplevelser. Bryr du dig om miljön, din omvärld och dina medmänniskor. Då har du kommit rätt. Reform Travel tror på turismens kraft att agera motor för positiv förändring  och kopplar samman hållbara aktörer inom turismen med resenärer som vill resa hållbart.

Reform Travel är ett onlinemagasin om hållbar turism. Här hittar du tips, guider, artiklar och reportage om städer, destinationer, sevärdheter och boenden, samt intervjuer av och med människor som alla bär på en och samma dröm, att genom turismen och resandet vara med och göra världen till en bättre plats. Nyhetsartiklar varvas med resereportage, egna personliga upplevelser och reflektioner, samt material från andra skribenter med hållbar inriktning.

Reform Travel  drivs av en passion för ett hållbart resande och en tro på turismens kraft att göra gott. Målet är att sprida kunskap, väcka tankar, inspirera och visa på hur du som resenär kan resa på ett schysst sätt – med positiva ekonomiska, sociala och miljömässiga avtryck – utan att kompromissa med oförglömliga upplevelser.

Genom att göra ett medvetet val och välja resmål som aktivt arbetar med hållbarhet är du med och bidrar till en bättre värld, ett litet steg i sänder.

Med magasinet som kärna erbjuder Reform Travel också föreläsningar och konsulttjänster till aktörer som är intresserade av att lära sig mer om nyttan av att tänka och agera hållbart, samt önskar börja kommunicera om sitt hållbarhetsarbete. Läs mer här

Välkommen med på äventyret! Tillsammans förvandlar vi hållbar turism till kort och gott, turism.