Reform Travel Consulting

  Anlita mig som konsult/föreläsare

  Hållbar turismutveckling. Hållbarhet ligger i tiden och allt fler företag och aktörer förväntas ta ansvar och bedriva verksamheten på ett hållbart sätt. Men vad innebär det egentligen och hur gör man?

  Med mer än tio års erfarenhet från redaktionell kommunikation och marknadsföring främst i resebranschen, ett diplom från IHR och en kompetensutveckling i hållbar turismutveckling samt en Travelife-certifiering och en GSTC-certifiering, använder jag – Hanna Anfelter – gärna mina branschkunskaper för att arbeta med företag och varumärken inom turism- och besöksnäringen som vill arbeta hållbart och se att deras hållbarhetsengagemang ger resultat.

  Vill du också vara en del av lösningen istället för att bidra till problemen? Hör av dig redan i dag!
  Reform Travel erbjuder kompetens och trovärdighet när det kommer till att påbörja, utveckla, och kommunicera hållbarhet inom resebranschen.

  ”Vi anlitade Hanna för rådgivning och manusarbete till ett filmprojekt om hållbar turism. Hanna brinner verkligen för ämnet och levererade punktligt och med mycket stort engagemang. Jag kan verkligen rekommendera Hanna i allt som har med hållbar turism att göra!”

  Anlita mig som konsult

  Jag hjälper företag och organisationer inom resebranschen att förstå nyttan av hållbarhet, att ställa om till en mer hållbar affärsmodell och att kommunicera sitt hållbarhetsarbete. Vinsten blir ett starkare varumärke, ett högre kundförtroende, mer motiverade medarbetare och mindre negativ påverkan på vår planet, dess människor, djur och ekosystem. Vilket i sin tur leder till större affärsnytta. Exempel på tjänster:

  Rådgivning
  Nulägesanalys av företaget och en plan på var och hur ni börjar med ert hållbarhetsarbete eller tar det vidare.

  Projektledning
  Hjälp med att starta eller driva igenom ett hållbarhetsarbete/certifieringsprocess

  Redaktionell kommunikation
  Genom texter hjälper jag till att förmedla ert hållbarhetsarbete till kunder och övriga intressenter.
  Skriver också texter till tidningar, magasin och bloggar om hållbart resande och hållbar turismutveckling.

  Hanna gästade Linköping under Besöksnäringsdagen 2018. Hanna gjorde ett inspirerat avtryck när hon presenterade tips för kommunikation inom hållbarhet på ett sätt som alla förstår. Nyckeln till framgång. Visit Linköping & Co som arrangör och de drygt 130 deltagarna blev inspirerade till max. Tack för suverän insats Hanna!

  Anlita mig som föreläsare

  Ska ni ha kick-off, kundkväll, eller annat arrangemang boka in en föreläsning och låt er inspireras och utmanas. Exempel på föreläsningar:

  Inspirationsföreläsning – Det pratas mer och mer om hållbarhet i samhället men vad betyder det för resebranschen. Vad är hållbar turism och varför är det viktigt?

  Hållbarhet i praktiken – så gör du för att leverera en mer hållbar turism.

  Hållbarhetskommunikation – Kommunicerar man inte, finns man inte. Men vad ska man tänka på och hur gör man egentligen?

  Hanna gav en inspirerande och tankeväckande föreläsning om hållbar turism för Yrkeshögskoleutbildningen TRAC Diplomerad Resekonsult på Frans Schartaus Handelsinstitut, vilket var mycket uppskattat av såväl de studerande som av mig som ansvarig utbildningsledare!

   

  För mer information och offert vänligen skicka ett mejl till hanna.anfelter@reformtravel.se

  Ser fram emot att höra från dig!