Borta bra, men hemma bäst. Fem platser jag drömmer om

  Nyss hemkommen från en spännande resa till en helt ny plats, Tbilisi i Georgien (och som jag definitivt kommer skriva mer om framöver), fick jag plötsligt sådan lust att ge mig ut och upptäcka mer av Sverige. Här är fem platser jag drömmer om lite extra just nu.

  Jag har nyligen kommit hem från Tbilisi, Georgiens huvudstad. Ett första möte med en ny plats, som jag gärna åker tillbaka till. Läs mer här. Men först vill jag upptäcka mer av Sverige.
  Här är fem platser jag drömmer lite extra om just nu.

  Sapmi nature camp

  Sapmi nature camp är ett småskaligt campingläger vid gränsen till världsarvet Laponia. Jag drömmer om att sitta framför lägerelden under en stjärnklar himmel där norrskenet sveper förbi medan jag får lära mig mer om samernas historia och leverne.
  Läs mer här

  Höga kusten och Friluftsbyn

  Höga kusten och Friluftsbyn är en plats som sprider passion och inspiration för ett liv utomhus. Jag drömmer om att snöra på mig vandrarkängorna, vandra upp på Skuleberget, och bli betagen av den vackra karga naturen längs världsarvet Höga Kusten.
  Läs mer här

  Kolarbyn ekolodge

  Kolarbyn ekolodge är en samling kolarkojor mitt ute i skogen med varken rinnande vatten eller elektricitet. Jag drömmer om att vandra runt i skogen, lyssna till fåglarnas sång, hugga ved och somna framför en sprakande eldstad.
  Läs mer här

  Grebbesta och Everts sjöbod

  Grebbesta och Everts sjöbod är ett havsnära boende vid västkusten där jag drömmer om saltstänkta hav, friska vindar, hummersafari och färska ostron. Får dock drömma vidare till nästa höst då fisket är slut för årets säsong.
  Läs mer här

  Wanås

  Wanås är ett hotell, en restaurang och en skulpturpark på den skånska landsbygden. Jag drömmer om att strosa runt bland konsten, njuta av närproducerad, säsongsinspirerad mat och sova gott i nybäddade lakan.
  Läs mer här

   

  Green Love/Hanna

   

  Tags:

  • Show Comments (0)

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  comment *

  • name *

  • email *

  • website *

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  You May Also Like

  Semestra klimatsmart på Zero Island

  Semestra klimatsmart. I den brännheta klimatdebatten växer trenden med hemester och staycation. Zero Island ...

  Jag påverkas av debatten och drar mig för att flyga

  Jag påverkas av debatten och drar mig för att flyga. Även om jag inte ...

  Västsverige ett resmål att besöka år 2020 enligt New York Times

  Den prestigefulla tidningen New York Times listade nyligen 52 resmål att besöka under 2020. ...