Ethical Travel Brands

    Vi är alla olika, vissa vill planera sin hållbara resa helt på egen hand, några vill få lite tips och råd och andra vill att någon fixar allt åt en. Då kan de här företagen vara till hjälp. Researrangörer med hjärtat på rätt plats och som erbjuder resor och upplevelser med ett hållbarhetstänk, både inom och utanför Sveriges gränser.


    Far Away Adventures erbjuder sedan 2003 resor till Nepal, Bhutan och Tibet med fokus på hållbarhet. Resor både för den mest äventyrslystne och för den som vill ha lite mer lugn och ro på resan. Vandra, paddla, klättra, yoga eller följ med på en rundresa. Upplev spektakulär natur och spännande kultur. Men också nära äventyr i Dala-Floda där vi bor. Här finns något för alla – resor som gör skillnad.
    farawayadventures.com


    Ecolyx är en resebyrå som erbjuder eko-lyxresor till småskaliga eko-destinationer över hela världen. Idén är sedan starten 2009 att erbjuda unika reseupplevelser som lämnar ett positivt fotavtryck på människa, natur och kultur – utan att ge avkall på komfort och kvalitet. I dag är Ecolyx ett företag i stark utveckling. Allt fler resenärer ser fördelarna med ett större ansvarstagande för lokala samhällens utveckling, och ett skyddande av natur och kultur, i samband med sin resa. Vi hoppas att du också ska göra det!
    ecolyx.com