Om Reform Travel

Älskar du att resa? Tycker du om äventyr, nya möten och upplevelser? Bryr du dig om miljön, din omvärld och dina medmänniskor? Då har du kommit rätt. Reform Travel tror på turismens kraft att agera motor för positiv förändring i samhället och vill inspirera till ett mer hållbart resande, och samtidigt bidra till en mer hållbar resebransch.

Reform Travel är en inspirationssajt om hållbar turism. Här hittar du tips, guider, artiklar och reportage om städer, destinationer, sevärdheter och boenden, samt intervjuer av och med människor som alla bär på en och samma dröm, att genom turismen och resandet vara med och göra världen till en bättre plats. Nyhetsartiklar varvas med resereportage, egna personliga upplevelser och reflektioner, samt material från andra skribenter med hållbar inriktning.

Reform Travel drivs av en passion för ett hållbart resande och en tro på turismens kraft att göra gott. Målet är att sprida kunskap, väcka tankar, inspirera och visa på hur du som resenär kan resa på ett schysst och hållbart sätt – med positiva ekonomiska, sociala och miljömässiga avtryck – utan att kompromissa med oförglömliga upplevelser.

Genom att göra ett medvetet val och välja resmål som aktivt arbetar med hållbarhet är du med och bidrar till en bättre värld, ett litet steg i sänder.

Med magasinet som kärna erbjuder Reform Travel också föreläsningar och konsulttjänster till aktörer inom resebranschen som är intresserade av att lära sig mer om nyttan av att tänka och agera hållbart, samt önskar börja kommunicera om sitt hållbarhetsarbete. Läs mer här

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Jag som ligger bakom Reform Travel heter Hanna Anfelter och jag drivs av en passion för resor och hållbarhet. Med en brokig bakgrund inom rese- och tidningsbranschen bestämde jag mig i september 2017 för att våga satsa på min dröm om att starta eget för att på heltid kunna ägna mig åt att sprida kunskap och inspiration om resor som lämnar schysta avtryck. Även om vägen är kringelikrokig och det tar tid att bygga upp ett företag, är jag lika övertygad i dag som då att Reform Travel behövs.

Så, välkommen med på äventyret! Tillsammans reser vi till en bättre värld.