Kontakt

Founder/Editor
Hanna Anfelter
+46 (0)704 92 57 47
hanna.anfelter@reformtravel.se

Hanna Anfelter Reform TravelTillsammans med en fil. kand i medie-och kommunikationsvetenskap och ett diplom från IHR har jag en lång och bred erfarenhet från rese- och tidningsbranschen. Från mitt första jobb som redaktionsassistent i Paris till chefredaktör på en av Sveriges vassaste resemagasin, via min tid som pressansvarig på Franska turistbyrån, har jag kommit i kontakt med skrivandet och resandet i olika roller.

Parallellt med min stora passion för möten med andra kulturer, smaker och dofter, har jag alltid drömt om att göra skillnad men aldrig riktig vetat hur. Tills en dag då jag var på en reportageresa i Sydafrika med temat “ansvarsfullt resande”. Vartenda hotell och restaurang som vi besökte arbetade på ett eller annat sätt med att lämna positiva avtryck.

Där och då såddes fröet till Reform Travel, en digital inspirationssajt som vågar vrida och vända på resandets konsekvenser och som framförallt lyfter fram resor som tar ansvar för våra medmänniskor och för vår omvärld. När jag sedan ramlade över en kursbeskrivning om hållbar turismutveckling föll bitarna på plats.

Det är därför med brinnande engagemang och glädje som jag i Reform Travels regi får kombinera mina två passioner och jag ser fram emot att tillsammans med dig förändra resebranschen till en positiv kraft, ett litet steg i sänder.

Läs mer om mig och vad vi kan göra tillsammans här: Reform Travel Consulting

Hållbarhet är vägen framåt!