Integritetspolicy

Din säkerhet och din integritet är av högsta prioritet för oss. Som ett litet enmansföretag lagrar vi ingen onödig information någonstans utan den information vi har vi bara i ett syfte, att kunna hålla kontakten med våra läsare och kunder.

Vi skickar inte ut något nyhetsbrev eller säljer någonting på sajten, och lagrar därmed inga andra uppgifter om dig annat än dina kontaktuppgifter, det vill säga epostadress, namn och telefonnummer.  Vi sparar inga uppgifter längre än nödvändigt och hanterar dem med varsamhet.

Du kan välja att prenumera på Reform Travel och få senaste nytt i mejlkorgen. Du kan också när som helst avbryta prenumerationen.

Vi använder inga cookies på sajten, men vi är som de flesta webbsajter knutna till Google Analytics för att få statistik på hur många läsare vi har per dag, vecka och månad. Om ni läser på dator, mobil eller surfplatta. Vilket land ni surfar in på sajten från och om ni återkommer till sajten regelbundet eller inte. Vi vet inget mer bakom siffrorna.

Sajten är byggd i WordPress och vi har i dagsläget Loopia som webbhotell.

Vill du veta mer eller ta del av den information vi har om dig, tveka inte att höra av dig. Vi delar mer än gärna med oss.

Frågor, funderingar? Du kan närsomhelst mejla på hanna.anfelter@reformtravel.se eller ringa på 0704-92 57 47.