Samarbete/Annonsering

Är du ett hotell, aktivitetsföretag, researrangör eller annan aktör inom resebranschen som bryr sig om hållbarhet och vill marknadsföra hållbart resande?
Då vill vi gärna höra från dig! Reform Travel samarbetar med företag som tar hållbarhet på allvar och hjälper till med att kommunicera hållbarhetsarbetet till svenska resenärer.

Över hälften av resenärerna vill resa hållbart* men i djungeln av reseinformation som flödar bland resesajter, resebloggar och Instagramkonton kan det vara svårt för resenärerna att skilja på vad som är hållbart och vad som är green washing. Där kommer Reform Travel in.

Syftet med sajten är att sprida kunskap, tips och inspiration om hållbart resande och hållbar turism och vänder sig till svenskar med ett stort intresse för resor och en hållbar livsstil. De som gärna vill upptäcka smultronställena bortom allfartsvägarna, uppleva en småskalig turism och resa medvetet med omsorg för miljö, djur och människor.

Företag kan exempelvis synas på Reform Travel genom annonser, tävlingar eller redaktionella inlägg.

Pressutskick

Reform Travel tar emot pressutskick, pressexemplar och deltar vid pressresor och pressträffar för att hålla koll på senaste nytt och för att bevaka vad som sägs om hållbar turism i branschen.
Pressutskick är inte ersättning för utfört uppdrag och utskicket garanterar inte synlighet i Reform Travels kanaler. För garanterad synlighet gäller samarbete via redaktionella inlägg.

Samarbeten och redaktionella inlägg

Grunden för samarbeten är att de ska vara relevanta för Reform Travel och sajtens läsare, samt att det är ett varumärke och/eller produkt som vi kan stå för. Alltså en win-win. Sajten lyfter enbart fram produkter som vilar på hållbara värderingar och åsikterna är alltid skribentens egna. Alla samarbeten skräddarsys efter behov och önskemål.
Reform Travel följer Sveriges Annonsörers riktlinjer och Marknadsföringslagen. Alla betalda samarbeten och annonser märks ut enligt Sveriges Annonsörers riktlinjer (ex: ”Reform Travel i samarbete med… ” eller ”Redaktionell annons.” eller ”Sponsrat inlägg”).

Står det inget betyder det att vi själva har valt att skriva om ämnet i fråga och har stått för alla eventuella kostnader själv.

Marknadsplats- Ethical Travel Brands

Vissa vill planera sin hållbara resa helt på egen hand, andra vill ha lite hjälp. För att hjälpa läsarna att boka en hållbar resa/upplevelse/boende kan aktörer som erbjuder paketresor, boenden eller upplevelser med ett hållbarhetstänk betala för att synas på sajten med logga, kort informativ text och webblänk. En förutsättning för att kunna bli listad är att företagen delar en värdegrund om hållbar turism.

Sponsring av sajt

Företag som delar Reform Travels värderingar om hållbarhet kan betala för att synas på sajten under fliken sponsorer, med sin logga och en kort informativ text. Sponsringspengarna gör det möjligt för oss att fortsätta skriva om resor som gör gott utan att kompromissa med underbara reseupplevelser. Sponsorerna har dock ingenting att säga till om sajtens innehåll. De sponsrar Reform travel för att de tror på hållbar turism.

För mer information, priser och offertförslag, vänligen skicka ett mejl till hanna.anfelter@reformtravel
Reform Travel har F-skatt och är momsregistrerat.


*statistik Booking.com

Integritetsinställningscenter

Necessary

Advertising

Analytics

Other