Samarbete/Annonsering

Är du ett hotell, annat boende, researrangör, resebyrå eller annan aktör inom resebranschen som bryr sig om hållbarhet och vill marknadsföra hållbart resande?
Då vill jag gärna höra från dig! Reform Travel samarbetar med företag som tar hållbarhet på allvar och hjälper till med att kommunicera hållbarhetsarbetet till svenska resenärer.

I djungeln av reseinformation som flödar bland resesajter, resebloggar och Instagramkonton kan det vara svårt för resenärerna att skilja på vad som är hållbart och vad som är green washing, och där kommer Reform Travel in. Sajten vänder sig till svenskar med ett stort intresse för resor och en hållbar livsstil. De som gärna vill upptäcka smultronställena bortom allfartsvägarna, uppleva en småskalig turism och resa medvetet med omsorg för miljö, djur och människor.

Företag kan exempelvis synas på Reform Travel genom annonser, tävlingar, eller redaktionella inlägg.

Pressutskick
Reform Travel tar emot pressutskick, pressexemplar och deltar vid pressträffar för att hålla koll på senaste nytt och för att bevaka vad som sägs om hållbar turism i branschen.

Pressutskick är inte ersättning för utfört uppdrag och utskicket garanterar inte synlighet i Reform Travels kanaler. För garanterad synlighet gäller samarbete via redaktionella inlägg.

Samarbeten och redaktionella inlägg
Grunden för samarbeten är att de ska vara relevanta för Reform Travel och sajtens läsare, samt att det är ett varumärke och/eller produkt som jag kan stå för. Alltså en win-win. Jag skriver bara om produkter som vilar på hållbara värderingar och åsikterna är alltid skribentens egna. Alla samarbeten skräddarsys efter behov och önskemål.

Reform Travel följer Sveriges Annonsörers riktlinjer och Marknadsföringslagen. Alla betalda samarbeten och annonser märks ut enligt Sveriges Annonsörers riktlinjer (ex: ”Reform Travel i samarbete med… ” eller ”Detta är en annons.” eller ”Detta inlägg är sponsrat”). Står det inget betyder det av jag själv har valt att skriva om ämnet i fråga och har stått för alla eventuella kostnader själv.

Sponsring av sajt
Företag som delar Reform Travels värderingar om hållbarhet kan betala för att synas på sajten under fliken sponsorer, med sin logga och en kort informativ text. Sponsringspengarna gör det möjligt för mig att fortsätta skriva om resor som gör gott utan att kompromissa med underbara reseupplevelser. Sponsorerna har dock ingenting att säga till om sajtens innehåll, de sponsrar Reform travel för att de tror på hållbar turism.

Reform Travel har F-skatt och är momsregistrerat. För mer information eller för ett offertförslag vänligen skicka ett mejl till hanna.anfelter@reformtravel.

Jag – Hanna Anfelter – kliver också gärna in som konsult inom hållbar turismutveckling och hållbarhetskommunikation. Läs mer om mina konsulttjänster här.