Så var hösten igång!

Efter en lång och vilsam Sverigesommar var det i dag åter dags att ställa väckarklockan, lämna på förskolan och skolan och ta nya tag på jobbet. Tur jag älskar det jag gör och ser fram emot att sprida kunskap och inspiration om hållbart resande!

Hoppas du har haft en vilsam och hållbar sommar.

Själv var jag tillbaka i stan förra veckan och mjukstartade efter en lång skön Sverigesemester men i dag drog det igång med full fart. Ställda väckarklockor, skolstarter, lämning på förskola och en ny arbetsdag. 

Tur jag älskar det jag gör så pass mycket att det är kul att börja planera hösten och komma igång! Ser fram emot nya tag och möjligheter med att sprida kunskap och inspiration om hållbart resande och hållbar turism. Att vara egenföretagare är dock inte bara en dans på rosor, det är en sann berg- och dalbana och vissa dagar vill jag bara lägga mig på golvet och ge upp. Men de flesta dagar är jag glad och tacksam för att jag får leva egenföretagarlivet och jobba med det jag älskar och brinner för – att förändra världen genom att förändra sättet vi reser på!

Förra veckan blev jag inbjuden av Competence att pitcha på en workshop om kvinnligt företagande inför fyra grymma kvinnliga företagare och grundare. Först fick de berätta lite om sina egna resor och det var en befrielse att höra deras berättelser – de var öppna och ärliga med att det inte är lätt, det är tufft att grunda ett företag och det krävs hårt jobb, men det är värt allt slit om man har en idé man tror på! 

Och det har jag! Jag är övertygad om att Reform Travel fyller en viktig funktion i att bygga en bro mellan å ena sidan göra gott och å andra sidan att resa och upptäcka världen. Jag jobbar för fullt med att fortsätta fylla sajten med artiklar, tips och vägledning om resor som lämnar positiva avtryck utan att kompromissa med kvalitet och oförglömliga upplevelser, och samtidigt jobba med branschen för att få ett mer hållbart utbud. 

Så nu kör vi, och om – när det blir ett för högt tempo blundar jag och drömmer mig tillbaka till de vackra sommarkvällarna längs Höga Kusten. En plats jag visste var vacker men inte förstod hur vacker förrän jag i somras dels klättrade uppför Skuleberget, dels bodde över på en ö i hjärtat av världsarvet, ett Natura 2000-område med havet som närmaste granne.

Green love/Hanna

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like

I dag knyter jag blusen för ett hållbart samhälle

Nu får det vara nog. I dag knyter jag blusen för jämlikhet och systerskap. ...

Förändra världen genom att förändra sättet vi reser på? Oh yes!

Några tankar så här en onsdagsförmiddag. Om hållbart resande, drömmen med Reform Travel och ...

Bali – några reflektioner om turismens baksidor 

Förra våren var jag på Bali i samband med en reportageresa i Indonesien. Efter ...