Hit reser svenskarna i påsk

Ska du ut och resa i påsk är sannolikheten stor att du ska till London, Amsterdam eller Paris. Det visar statistik från Ticket privatresor. Enligt dem har storstadsbokningarna ökat med 25 procent sedan i fjol och 6 av 10 bokningar går till en storstad. Här får du tips på tre Hotell med ett hållbarhetstänk, ett i London, Amsterdam och Paris.

London
Zetter Townhouse, Marylebone

Det här privatägda hotellet med 24 rum gillar att göra saker lite annorlunda. De bryr sig på riktigt om kundernas gästupplevelse, deras anställdas välmående och rollen de spelar i samhället och omvärlden. De har ingen certifiering men tar hållbarhet på stort allvar.

thezettertownhouse.com

Amsterdam
Ambassade Hotel

I hjärtat av Amsterdam, i de gamla kvarteren intill kanalen ligger det här fyrstjärniga boutiquehotellet som kombinerar gammal charm med modern komfort. Hotellet är greenglobe-certifierat så här kan du njuta med gott samvete!

ambassade-hotel.nl

Paris
Hidden Hotel
Fyrstjärniga Hidden Hotel säger sig vara mer är mer än ett hotell, de beskriver sig själva som en sinnesstämning, eller en livsstil. När du kliver över tröskeln till hotellet kommer du till ett gästhus där ett personligt och vänligt bemötande väntar.  Hotellet ligger inte långt från triumfbågen och här hittar du Frankrikes första ”yogavägg”.

hidden-hotel.com

Så här ser topp tio-listan ut på påskens resmål: 

1. London

2. Gran Canaria

3. Amsterdam

4. Paris

5. New York

6. Malaga

7. Prag

8. Mallorca

9. Berlin

10. Teneriffa

Källa: Ticket, bokat till avresor under påsklovet. Siffran inom parantes visar placeringen under påsk i fjol.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.